02 januar 2011

Zaspan dan

Vsako leto je tako - drugega januarja se zdi, kot da se je vse vsaj za nekaj trenutkov upočasnilo, da si oddahne od zadnjih dveh tednov, vseh priprav, zabav, hrane, plesanja, pokanja... Letos nam še vreme pomaga, da je danes (vsaj pri nas) vse bolj počasno, da še malo polenarimo, jutri pa se zaženemo novim zmagam naproti :)

A SLEEPY DAY
It's like this every year - on the second of January, it seems as if everything has slowed down for a few moments, to take a breath after the last two weeks, all the preparations, parties, food, dancing, fireworks and firecrackers... And this year, even the weather is helping to make everything (at least in our house) slower, to give us the last chance for some idling before we start off again tomorrow :)
Tale dva zaspančka sta v decembru odpotovala in sta zdaj verjetno že pri svojih prejemnikih. Skrbna in prijazna božičkova pomočnica, ki me je prosila zanju, pa ravno danes praznuje. Zato:
Maja, naj se ti v tvojem novem letu vsak dan zgodi vsaj ena dobra stvar!

/ These two little sleepy heads went for a journey in December and are probably with their new owners already. And the sweet and kind Santa's helper who asked for them is celebrating on this very day. Therefore:
Maja, may every day in your new year bring you at least one good thing!


mravljica

9 komentarjev:

Pravljičarka pravi ...

Tale dva zaspančka sta že srečno pri svojih prejemnicah (8 in 5 let). Prejemnici sta bili presrečni, ko sta ju zagledali in sedaj jih cel dan prenešata s seboj in seveda, zvečer gresta z njima spat.

Maja pravi ...

Ja, ne moreš verjeti, še oblečeni sta bili tako, da sta se zaspančka kar zgubila v njunih objemih!! Tisti, komur pa je bila namenjena hišica, je spustil iz zsebe neznanski krik veselja. Tistega trenutka je bil ustanovljen neuradni vrtec, brez koncesije, v katerem sta trenutno dva objemkota in pet najbližjih prijateljev. Ker je nedelja trenutno gledajo TV, medtem ko njihov vzgojitelj pospravlja "raztur" v svoji sobi! Hvala ti, s svojimi rokami si ustvarila tri nove najboljše prijatelje!

Maja pravi ...

Aja, pa hvala za voščilo!

Vladuška pravi ...

aaaa so lušni ti zaspančki. Ja, sedaj pa novim zmagam naproti.

Tanja E. pravi ...

iii, kako sta luškana... Lepo te pozdravljam!

mravljica :: little ant pravi ...

Maja in Pravljičarka, kako zelo me veseli! V vsem vrtincu obdarovanj v tem času je še toliko več vredno, če ti uspe najti ali narediti darilce, ki prinese takšno veselje. Lepo se imejte še naprej!

Vladuška in Tanja, hvala.

Lidija pravi ...

Tale dva sta pa res lepa, madonca ti si pa res ena fejst punca

Špela pravi ...

Lušna objemčka, sploh nisem presenečena, da sta naredila takšno veselje ;)

mojca - mka pravi ...

tole objemanje mi je pa čisto ušlo... joj, sta simpatična! take bi še jaz s sabo ajat jemala :)