04 april 2011

To sem pa čisto zares morala

I ABSOLUTELY HAD TO DO THIS


Pred dnevi me je prijateljica prosila za voščilnico za dojenčka, ker so v družini vsak čas pričakovali novega družinskega člana. In še preden sem se je utegnila lotiti, sem izvedela, da je novi družinski član že prišel. In da je princeska. Kar je pomenilo malo odmika od nevtralne smeri :)
/ A few days ago, a friend of mine asked me for a baby card, as their family was expecting a new member to arrive very soon. And before I got to making it, I got a message that their new member has already arrived. And that it is a little princess. Which meant a slight turn away from the neutral direction :)


Tokrat sem hotela narediti nekaj na temo zibke, a vseeno malo drugačno. In med neštetimi možnostmi, ki jih je navrgel stric G., sem našla eno, za katero sem takoj, ko sem jo zagledala, vedela, da je ta prava.
/ This time, I wanted to make a cradle-themed card, but still a bit different. And among countless possibilities offered by Uncle G., I found one that I knew it was THE one as soon as I saw it.


Naprej ni bilo nobenega problema. Pa še ziba se :) Od ideje do fotkanja - ena ura, zdaj je pa že pri naročnici. Naročnica je navdušena. In to je najvažnejše.
/ From that moment on, everything went smooth. And the cradle even rocks :) From idea to photo - one hour, and now it is already with the recipient. The recipient is delighted. And that's what counts the most.

Lep dan vam želim.
/ Have a nice day,

vaša mravljica