03 oktober 2012

Obeski (1)

PENDANTS (1)

Iz znanih "faraonskih" barv sem naredila plahto za škatlo od bonbonov, pa sem se v zadnjem trenutku spomnila, koliko navdušenja je bilo prejšnjič nad temi barvami. In sem namesto ene škatle naredila nekaj več uporabnih kosov.
I took the familiar "pharaoh" colours and wanted to cover another candy box, but in the last moment, I remembered how thrilled people were over these colours the last time. So instead of one box, I made several useful pieces.


Nekaj bleščičastih in štempiljkastih. Ena mehurčkasta. En na tanko razvaljan in namečkan polžek. Tiste v sivih tonih pa so nastale, ko sem si hotela iz črne in bele namešati nekaj odtenkov sive. Pa so nastajali taki vzorci, da jih nisem imela srca pregnest v enobarvne plahtice.
Some with glitter, some with stamps. One with bubbles. One coil, rolled at the thinnest setting and crumpled into shape. The ones in grey tones just kept emerging as I wanted to mix black and white into some shades of grey. And I just couldn't bring myself to keep mixing and destroy these beauties.


Nataša

2 komentarja:

Lili pravi ...

Najprej se ti opravičujem, ker sem malo zanemarila ogled in komentiranje tvojih lepot :(. Čas je še vedno moj neusmiljen preganjalec in tako mi ga največkrat zmanjka ravno za najljubše stvari.

Še ena kolekcija čudovitih polžkov, kateri so meni tako všeč in dragi. Pa namečkanček je tudi prelep, poleg vsega lepega seveda.

Metuljčica pravi ...

Čudovita kolekcija polžkastih obeskov. Tudi spodnji so mi všeč.