01 julij 2011

Izziv in pol

A CHALLENGE AND A HALF

Izziv - darilo, ki ga narediš za osebo, ki je (še) ne poznaš osebno. In o njej veš to, da je dekle, staro 20 let. In nekako predvidevaš, da ima rada pastelne barve. Pa ji narediš albumček, velik 14 x 14 cm, z desetimi temami na dvajsetih straneh, z napisi in okraski ter predpripravljenimi okvirčki in prostorčki za fotografije. Upam, da ji bo všeč.
/ A challenge - a present you make for a person you don't know (yet) personally. And all you know about this person is that she is a 20-year old girl. And you assume she likes pastel colour tones. So you go and make an album, 14 by 14 cm in size, with ten topics on twenty pages, with titles and embellishments and ready-made frames and places to add her photos. I hope she'll like it.

Zaenkrat pokažem samo malo za pokukat, cele strani bom pokazala, ko darilo predam.
/ For now let me just give you a sneak peek, and I'll show you all the pages as soon as I give the present away.


A zakaj izziv in pol? Ker ima to dekle sestro. O kateri vem to, da je stara 18 let. In predvidevam, da ima rada črno barvo.
/ Why a challenge and a half, you ask? Because this girl has a sister. For whom I know that she's 18. And I assume that she likes black colour.

Zakaj pa samo pol? Ker se mi za drug albumček ni bilo treba ukvarjati z novo postavitvijo.
/ And why only one half? Because I made the second album without having to think about new layouts.


Tudi za tega upam, da bo prejemnici všeč.
/ I hope she'll like it just as well.

mravljica