17 junij 2012

Od voščilnic k albumčkom

FROM CARDS TO ALBUMS

Ko sem prvič videla, da lahko dve cikcakasti voščilnici na zelo fajn način združimo v albumček, sem si idejo shranila na to-bo-pa-še-sigurno-prišlo-na-vrsto seznamu.
/ When I first saw that two tri-shutter cards can be joined very nicely to make an album, I put the idea on the I-will-certainly-make-one-of-these list.

Že prvi poskus je bil čisto zadovoljiv :)
/ Already the first attempt was pretty satisfactory :)

Sprednja stran - od "okraskov" sem uporabila samo nekaj reliefnega papirja, vse ostalo še čaka na dopolnjevanje in okraševanje.
/ The front - I only used some embossed paper, everything else is yet to be completed and embellished.Razvežemo pentljo in razpremo "platnice"
/ We untie the bow and open up the coversV raztegnjeni obliki - leva stran
/ Flattened out - the left sideV raztegnjeni obliki - desna stran
/ Flattened out - the right sidePostavljen - za celo galerijo slik, posvetil, voščil...
/ Standing up - for an entire gallery of pictures, notes, wishes...Ker je na mojem seznamu stvari, ki jih še moram narediti, album v drugačnih barvah, in ker je junij moj mesec, tega modrega ponujam vam. Takšnega neokrašenega, da ga lahko dodelate po svojem okusu. Samo v komentar (tako kot vedno - pod objavo tukaj ali v FB kotičku) napišite, kaj vam je pri mesecu juniju najbolj všeč.

/ Considering that the album that I need to make should be in some other colours, and since June is my month, I've decided to offer this blue one to you. Without any additional embellishments, so that you can finish it entirely according to your liking. Just leave a comment (as always - under the post here or in my FB corner) telling me what you like the most about June.

Žrebanje bo, ko se začne poletje :)
/ The winner will be randomly chosen when the summer starts :)

Nataša


p.s.: Posebnih navodil za izdelavo najverjetneje ne bom pisala, ker je na spletu in YouTube-u navodil že kar nekaj na razpolago (samo "tri-shutter" in "album" ali "card" vpišete v iskalnik), za kakšen konkreten napotek se pa vsekakor lahko obrnete name.

/ p.s.: I don't intend to make any special instructions, because there are quite many available on the Internet and YouTube (just enter "tri-shutter" and "album" or "card" in the search box), but if you need some advice or information, please don't hesitate to ask.

12 komentarjev:

Karmen pravi ...

Prekrasen album je nastal, Pri mesecu Juniju mi je vsekakor najbolj všeč to, da je končno poletje! Obožujem sonce, morje,...

Barbara pravi ...

Junij je tudi moj najljubši mesec.Veliko lepih dogodkov se mi je zgodilo junija: poroka, diploma, prva služba, krst obeh sinov.To je čas piknikov, šolskih in športnih zaključkov, druženj s prijatelji, znanci, pa seveda konec šole.
Barbara

helena pravi ...

Zanimiva in lepa osnova za album. Meni je v juniju všeč sonce, toplota, glasno oglašanje murnov v travi pod oknom spalnice in vonj mrve s pokošenega sosedovega travnika. Ponavadi so to prvi dnevi, ko lahko zvečer na terasi posediš brez jopice in toplih oblačil in uživaš v opazovanju zvezd toplem objemu noči. Ja, junij je čudovit....

Neža pravi ...

Najlepše pri juniju? Doooooolgi večeri, ko je ob poldesetih še svetlo.

Da mi tvoji izdelki jemljejo sapo, pa itak že veš ;)

Špela pravi ...

Nataši, tega pa nisi prinesla, da bi ga poslinle ;) Junij... junija se začne poletje, dnevi so svetli, sončni, topli, dolgi... A je še kaj boljšega? Ja, recimo dobiti narejen albumček, ki kar kliče po slikah in spominih ;)

Katarina M. pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Katarina M. pravi ...

Tudi meni je JUNIJ všeč, ker so dolgi dnevi, ki omogočajo posedanje na vrtu s prijatelji, vonj cvetlic in cvetočih se dreves in ker je to začetek poletja :)
To leto pa bo junij še bolj poseben mesec, saj sem po nekaj mesecih brezposelnosti le našla NOVO službo :)

Prijeten junij tudi vam!

Pozdravček, Katarina

Metuljčica pravi ...

Lep album, v modrini, kar mi je med drugim tudi všeč v juniju, modro nebo, sonce, dolgi dnevi, pa tisto "nekaj v zraku", sem pač romantik.....

Vladuška pravi ...

Tole je super zadevica in všeč mi je razgibanost. Pri juniju so mi vsekakor všeč dolgi dnevi in zavedanje, da je poletje še pred nami. Uživam v njem, predvsem v večernem posedanju na vrtu ali balkonu.

Lidija pravi ...

Hej, tole pa nismo nič prešlatali, je luškano, kaj mi je všeč pri juniju, predvsem, da prihaja toplo vreme, da so večeri daljši in prijetni, da se približuje dopust, pa še kaj bi se našlo

Nataša pravi ...

O, sami fajni junijski komentarji - ko jih prebiram, so hladni in deževni dnevi preteklih tednov kar pozabljeni :)

Špela, Lidija - šele v soboto je nastal...

sonca pravi ...

Super lep album - pa tudi priročen :) V juniju mi je zagotovo najbolj všeč konec šole in začetek počitnic :) Pa tudi sonce (in s tem otoplitev), prvi "morski" dnevi itd.