30 december 2012

Ko se ozrem

WHEN I LOOK BACK


Kar nekaj stvari se je spet dogajalo in zapisalo v tem mojem kotičku. Tako kot lani sem tudi letos v zadnji objavi zbrala fotografije za en tak pogled nazaj.

In ko sem izbirala in pripravljala slike za to retrospektivo, sem ugotovila naslednje:
- da je bilo moje letošnje fimanje najbolj pisano in živahno doslej in da sem še vedno najbolj navdušena nad mojo faraonsko škatlo iz januarja in decembrskimi hiškami, obeski za smrečico in sončkom za Andro,
- da mi je uspelo, da sem se čisto sama (brez psihiatrične in farmacevtske) pomoči ozdravila "disposofobije" (po domače hrček-sindroma)
- in da sem prišla k sebi in do odločitve, da zaključim s prodajo svojih izdelkov in da bom po novem spet ustvarjala pretežno za lastno veselje in da koga obdarim in razveselim.

Naj bo 2013 dobro in prijazno z vami.


There were quite some things going on in my little corner during the year. So I did the same as the last year and collected some photos for the last - retrospective - post of the year.

And while I was selecting the photos and getting them ready for posting, I realised the following:
- that this year my Fimo creations have been the most colourful and lively so far, and that I'm still thrilled about my pharaoh box I made in January and my December gingerbread houses, tree decorations and the sun for Andra,
- that I managed to heal myself (without any phychiatric or pharmaceutical assistance) from disposophobia (a.k.a. the hamster-syndrome)
- and that I've come to my senses and to the decision to retreat from selling the things I make and to return to creating for the mere fun of it and in order to give away presents and joy.

May the year 2013 be good and kind to you.JANUAR

FEBRUAR


APRILMAJJUNIJAVGUST


SEPTEMBER

OKTOBERNOVEMBER
DECEMBER


Nataša

11 komentarjev:

Suzy pravi ...

Koliko vsega je nastalo pri tebi v zadnjem letu. Pa bi rekla, da to ni vse. Lepe stvari so to.
Čestitam k ozdravitvi :)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

wow, to pa je veliko pridelka. svaka čast. moj poklon.

Barbi pravi ...

Prečudovit pregled leta! Za ozdravitev sem presenečena in niti ne vem, če bi se jaz želela znebiti tega sindroma, ker mi je prirasel k srcu. :) Vmes med pregledom slikic pa sem razmišljala, koliko paketkov Fimo si letos porabila ... hja, bi rekla, da kar lepo število. In koliko polžkov! Pa pikic. Uf, res pisano in čudovito leto je bilo!

Naj bo 2013 tudi barvito in ustvarjalno!

Nataša pravi ...

Hvala, punce! Lepo in ustvarjalno 2013 vam želim.

Lidija pravi ...

Joj, Nataši kolk lepih stvari si letu, ki je že zanami ustvarila, no nekaj jih imam tudi sama, krasne stvari so, sicer pa vse čestitke, za ozdravitev od sindroma hrčkanja, ma jaz ne vem, če se ga bom znebila, se sicer skušam držat nazaj, ampak me vedno kaj potegne boš povedala formulo hahaha

Jana pravi ...

Lustno je bilo takole v enem susu pogledati tvoje preteklo ustvarjalno leto! Krasni izdelki.
Me pa malo zalosti tvoja odlocitev zapsana v zadnji alineji.

Nataša pravi ...

Jana, hvala.
The admiration goes both ways <3

Pa naj te ne žalosti. Glavni smisel in namen še vedno ostaja, blagovna menjava je pa v zgodovini tako ali tako obstajala pred prodajo ;)

Alexandra G.D. pravi ...

Lepa predstavitev celega leta.

Maja pravi ...

Sem lahko v eni objavi "skoraj" nadoknadila zamujeno. Res si ogromno ustvarjala in eden od obeskov je končal pri meni! Želim ti ravno tako plodno leto, kot je bilo 2012!

iris pravi ...

čudovit pregled tovjega prekrasnega ustvarjanja!!!!
lp
iris

Keti pravi ...

Vauuuuuuu, čudovit izbor. In koliko lepih izdelkov. Čudovite škatle, voščilnice, nakit, kuverte.

Veselo ustvarjanje tudi v letu 2013.

Lp,K